Uvjeti korištenja

Naručivanjem putem ove stranice, naznačujete da se slažete s uvjetima korištenja. Molimo, prije naručivanja pažljivo pročitate ove uvjete.

I. PROIZVODI
PGC500™COMPLEX proizvod je za značajan gubitak kilograma. On je 100 % prirodni dodatak prehrani koji ima potvrđenu kvalitetu i porijeklo po svim standardima.

II. CIJENE I AKCIJE
Sve cijene na stranici su konačne. Isporuka proizvoda vrši se dostavnom službom. Cijene proizvoda mogu se mijenjati bez prethodne najave. Kupcima će biti naplaćena ona cijena proizvoda koja je bila aktualna u trenutku kupnje.

III. NARUDŽBE
Narudžbe se zaprimaju isključivo online putem, i to ispunjavanjem narudžbenice stranici narudžbe. Potrebno je popuniti sva polja.

IV. ISPORUKA
Narudžbe će biti dostavljene unutar 2-3 radna dana od dana kupnje. Otoci i naselja van gradova mogu i duže čekati dostavu. Ako naručenih proizvoda nema u zalihama, kupci će biti obaviješteni. Nećemo se smatrati odgovornima za zakašnjenje ili neizvršenje bilo koje od naših obaveza ako je ono rezultat događaja ili okolnosti koje nisu pod našom kontrolom u granicama razuma.

V. POVRATI
Naši kupci imaju sva prava navedena u Zakonu o zaštiti potrošača. Zahtjevi za povrat ili zamjenu mogu se slati na e-mail adresu contact@centar-ljekarne-zagreb.com. Zahtjev bi trebao sadržavati: Ime, prezime, adresu, datum kupnje i detaljni razlog za žalbu inače se žalba neće razmatrati. Rok za odgovor na žalbu je 15 dana. Zadržavamo pravo neprihvaćanja zahtjeva ako procijenimo da su njegovi temelji nerazumni.

VI. ZAMJENE
Kupac ima pravo zamijeniti kupljene proizvode. U tom slučaju kupac snosi sve troškove isporuke i eventualne razlike u cijeni između novog i starog proizvoda.

VII. OBVEZE PRODAVAČA
Strogo se držati Zakona o zaštiti osobnih podataka.
Štititi osobne podatke svojih kupaca.
Dostaviti naručene proizvode u dogovorenom vremenu na naznačenu adresu.

VIII. PRAVA PRODAVAČA
Zadržavamo pravo ne isporučiti naručene proizvode ako je naznačena adresa nevažeća ili nepostojeća.
Nismo odgovorni za informacije navedene od strane proizvođača proizvoda.

IX. OBVEZE KUPCA
Naznačiti točan broj telefona, e-mail adresu i adresu za isporuku.
Platiti cijenu naručenih proizvoda.
Biti dostupan, ili imati dostupnog predstavnika, u vrijeme isporuke.
Ne izmišljati narudžbe.
Ne izmišljati lažne kritike proizvoda ili bilo kakve druge netočne informacije.

X. PRAVA KUPCA
Kupac ima pravo primiti naručenu robu unutar dogovorenog vremenskog perioda.
Kupac ima pravo odustati od naručene robe unutar 7 radnih dana, po Zakonu o zaštiti potrošača.

XI. IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA
Zadržavamo pravo na izmjenu ovih Uvjeta korištenja u bilo koje vrijeme, s tim da te promjene neće utjecati na Uvjete korištenja na koje je kupac pristao pri naručivanju. Molimo Vas da povremeno potražite eventualne promjene u odjeljku stranice gdje se nalaze Uvjeti korištenja.